Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Nikke Ankaran kappaleesta Perjantai 13.?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Nikke Ankara // Kuva: promokuva

Kuka? Nikke Ankara: Perjantai 13.

Mitä? Nikke Ankara on 23-vuotias räpartisti Suomen Lahdesta. Vasta muutama vuosi sitten oman musiikin teon aloittanut nuorimies julkaisee 9. toukokuuta debyyttisinglensä Perjantai 13., jonka tuotannosta vastaa huipputuottaja MGI. Ankara on kerännyt esiintymiskokemusta kiertämällä keikkalavoja räppäri Asteen matkassa. Kaksikko nähtiin mm. viime syksynä Apinalauma Tahkon lavalla - katso Asteen keikkakuvat.

Ankaran "mentori" Aste on jo aiemmin YleX:n haastattelussa hehkuttanut kaveria uuden räppiaallon kovimmaksi jätkäksi. Asteen mielestä hänen suojattinsa freestyletaidot vetävät vertoja jopa Solosen ja Kosolan riimien sylkemiselle.

Hä? Perjantai 13. päivä on yleisen taikauskoisen käsityksen mukaan epäonnen päivä. Aina kun kuukauden ensimmäinen päivä on sunnuntai, on 13. päivä perjantai. Näin sattuu joka vuosi ainakin kerran. Vuonna 2014 perjantai on 13. päivä kesäkuussa.