Hyppää pääsisältöön

Suomiräppäri: Pääsin isoille lavoille ilman yhtään julkaistua biisiä

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrivieraana kävi nuori räppäri nimeltä Nikke Ankara.

Nikke Ankara // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Jälki-istunnossa soi tänään tuore kotimainen räppi, kun vieraaksi saapui 23-vuotias Nikke Ankara suoraan Suomen Lahdesta. Hänen debyyttisinkku Perjantai 13. pääsi tänään peukutettavaksi Mitä mieltä olet Nikke Ankaran kappaleesta Perjantai 13.? .

- Se on tarinabiisi, joka kertoo siitä, kun kaikki menee pieleen yhen päivän aikana. Siinä on herkullisen ristiriitainen meininki: raffit sanat yhdistyy positiiviseen rallatteluun, Nikke Ankara kertoo.

Sinkun virallinen julkaisupäivä on 9. toukokuuta. Samalla kappaleesta julkaistaan musiikkivideo, jonka pääosassa nähdään näyttelijä Mikko Kouki.

- Se Mikon karisma siinä videolla, morjes! Oli älytöntä seurata vierestä sen ammattitaitoa. Me mietittiin, että kuka olisi sellanen keski-ikäinen mies, jolla voisi mennä kaikki huonosti, niin Mikko Kouki oli ihan täydellinen, Ankara naureskelee.

Ensimmäisen sinkkunsa julkaiseva räppäri on kerännyt esiintymiskokemusta vuoden ajan kiertämällä keikkalavoja niin ikään lahtelaisen räppärin, Asteen matkassa.

- Se oli ihan älytöntä, että kaveri, jolla ei ole yhtään biisiä ulos, niin pääsee isoille lavoille. Iso kiitos siitä äijille, Ankara kuittaa.

Lähteet: YleX Jälki-istunto