Hyppää pääsisältöön

DJ Koobran uusin menobiisi ensisoitossa YleX:ssä

DJ Koobran ja Joannan Never Over saa ensisoittonsa YleX:ssä.

DJ Koobra ja Joanna

Perjantaina 2.5. YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa on kunnia esitellä DJ Koobran uutukainen Never Over. Lauluosuuden biisillä hoitaa _Something Real -_kappaleellakin hänen kanssaan kanssa yhteistyötä tehnyt Joanna Sulonen.

DJ Koobra ja Joanna tutustuivat vuonna 2010 äänityssessiossa, mutta kesti kuitenkin 1,5 vuotta ennen ensimmäistä yhteisprojektia. Sen jälkeen he ovat tehneet yhdessä neljä kappaletta, joista uusin Never Over kuullaan YleX:n ensisoitossa.

- Tutustuimme kun äänittelin Joannan lauluja kaverini projektiin ja haltioiduin hänen lauluäänestään, DJ Koobra kommentoi viime vuonna Suomalainen nouseva DJ-tähti on alkanut kiinnostua pop-musiikista.

Joanna on lisäksi esiintynyt Graciasin ja Loost Koosin levyillä ja äänittänyt dueton Kalle Aholan kanssa hänen 1989-levyllä.

Lähteet: Uuden musiikin aamuvuoro