Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Nikke Ankara!

Epäonnenpäivästä tuli lahtelaisen räppärin onnenpäivä kun YleX Jälki-istunnon kuulijat peukuttivat kaverin debyyttisinglen Perjantai 13. voittoon!

Nikke Ankara Rytmibarometrivieraana // Kuva: Jenni Poikelus

Rytmibarometri-viikko tarjosi jälleen upean kattauksen uutta musiikkia niin maailmalta kuin myös täältä kotimaan kamaralta. Taistelutantereella kohtasivat poikabändi TCT:n ja Jontte Valosaaren kesäinen Rannalle, Röyksoppin ja Robynin yhteistyön hedelmä Do It Again, räppäri Nikke Ankaran nokkela Perjantai 13. sekä huippu-DJ Tiëston ja laulaja Matthew Koman letkeä Wasted.

Voittotaisto käytiin kotimaisten edustajien välillä ja tällä kertaa ykköstilan nappasi Nikke Ankara. Nuoren räppärin debyyttisingle Perjantai 13. löi tiskiin todella vakuuttavan 82 prosentin yläpeukkulukeman, mikä riitti hienosti voittoon. Kappaletta kommentoitiin mm. Helin toimesta näin:

"Niin hyvä biisi, että peukutin sekä tietokoneella että kännykällä! Tuli kyllä paremmalle tuulelle, kun hieman ketutti aiemmin, mutta biisin kuunneltua tuli semmonen olo, että ehkä se elämä silti voittaa. :D"