Hyppää pääsisältöön

Tältä hittikomedia Nuija ja tosinuija näyttäisi draamaelokuvana - katso video

Vuonna 1994 ilmestynyt Farrellyn veljesten hittikomedia Nuija ja tosinuija muuttuu yllättävän jännittäväksi, kun huumori leikataan pois.

Dumb and dumber // Kuva: Kuvakaappaus videosta

Jim Carreyn ja Jeff Danielsin tähdittämä 90-luvun alkupuolen hittihupailu Nuija ja tosinuija lienee suurelle yleisölle varsin tuttu naurattaja. Elokuvassa mies tapaa naisen ja ihastuu palavasti päätyen lopulta tunteen palossaan jäljittämään naisen, joka unohti laukkunsa lentokentälle. Matkan varrella tapahtuu jos jonkinmoista kommellusta, eikä laukun unohtaminenkaan ollut aivan niin yksinkertainen kuvio.

Kun komiikka karistetaan tarinasta, tulee leffasta yllättävän kuumottava ja tunnelmaltaan ahdistava. YouTube-käyttäjä Josh Rocklage taiteili elokuvasta jännäritrailerin.

Lähteet: Digital Spy, Vimeo, YouTube

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.