Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Michael Jacksonin kappaleesta Love Never Felt So Good?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Michael Jacksonin kappaleesta Love Never Felt So Good? // Kuva: www.facebook.com/michaeljackson

Kuka? Michael Jackson: Love Never Felt So Good

Mitä? Siis mitä, uutta musiikkia Michael Jacksonilta? Kyllä, luit oikein, vuonna 2009 kuolleen popin kuninkaan perikunta löysi kahdeksan ennen julkaisematonta kappaletta Jacksonin jäämistöistä ja yksi näistä on tänään Rytmibarometrissa kuultava Love Never Felt So Good. Kaikki kahdeksan kappaletta löytyy 9.5 julkaistavalta XSCAPE nimiseltä albumilta. Levyn biisit ovat tuottaneet huipputuottajat kuten Timbaland, Rodney Jerkins ja John McClain, joka on tuottanut tänään Rytmibarometrissa kuultavan kappaleen. Kappaleessa on mukana Justin Timberlake. Iskeekö Michael Jacksonin musiikki enää haudan takaa yhtä hyvin kuin ennen, siitä päättää YleX Jälki-istunnon kuulijat.

Hä? Michael Jackson äänitti kappaleen vuonna 1983 Paul Ankan kanssa, samaan aikaan kun he olivat äänittämässä Jacksonin This is It -hittiä.