Hyppää pääsisältöön

Twiittaa itsesi viisulähetyksiin!

Teksti-tv logo YLE
Teksti-tv logo YLE Kuva: Teksti-tv logo YLE teksti-tv

Twitter-Teksti-TV on käytössä Kööpenhaminan kisalähetyksissä. Kommentoi edustuskappaleita ja viisushow´ta tv-ruudulla Twitterin kautta. Liitä twiittiisi tunniste #euroviisut, laita päälle Yle Teksti-TV:n sivu 398 ja heittäydy viisuhuumaan.

Twiittaa itsesi viisulähetyksiin! Laita päälle Teksti-TV:n sivun 398 saat #euroviisut -twiitit tekstityksenä tv-kuvaan Kööpenhaminan euroviisulähetyksissä ti 6.5., to 8.5. ja la 10.5. klo 22 alkaen.

Kommentit
 • Euroviisut valtasi Twitterin

  Euroviisuista lähetettiin ennätysmäärä tweettejä

  Euroviisujen finaali sai ihmiset liikkeelle Twitterissä. Lauantain aikana julkaistiin maailmanlaajuisesti jopa yli 4,5 miljoona twiittiä ja Suomessakin pitkästi yli 40 000. Kaiken kaikkiaan hashtagilla euroviisut on julkaistu Suomessa lähemmäs 100 000 twiittiä.

 • Suomi yhdestoista Euroviisuissa

  Suomen euroviisuedustaja Softengine sijoittui kappaleellaan Something Better hienosti sijalle yksitoista. Tämän vuoden Euroviisut voitti Itävallan Conchita Wurst kappaleellaan Rise Like a Phoenix. Toiseksi sijoittui Alankomaiden The Common Linnets ja kolmas oli Ruotsin Sanna Nielsen.

 • Suomen finaalipaikka sai Twitterin kiehumaan

  Suurin Twitter-piikki Euroviisujen toisessa semifinaalissa osui Suomen finaalipaikan selviämisen ajankohtaan. Tuolloin #euroviisut-twiittejä tuli noin 300 kappaletta minuutissa. Tiedot ilmenevät Ylen keräämästä Twitter-tilastotiedosta.