Hyppää pääsisältöön

Amerikan kalpein rokkari ohjaa psykedeelisen tarttuvalle lasareettimatkalle!

Jack Whiten Lazaretto soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Jack White

The White Stripes -yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Jack White julkaisee pian toisen sooloalbuminsa. Lazaretto lupaa jatkoa Blunderbuss-debyytin voittokululle. Listaykkössijan tuplaaminen voi ollakin miehelle mahdollista, jos tulevan levyn ykkössinkkuun ja nimikkokappaleeseen on luottaminen!

Lazaretto soljuu monipuolisen mielipuolisesti eteenpäin. Kappale tarraa mukaansa tarjoten tuttua Whitea kuorrutuksella, joka on saanut iskevän yksinkertaiseen rock-runkoonsa latinoa, folkkia sekä 60-luvun psykedeliaa ja uhkaavaa urkusurinaa. Lopun viulusoolo kruunaa koko paketin, ja jättää kuulijansa janoamaan hengästyksissään lisää.

Onko Jack White osunut jälleen herkkään kohtaasi, vai pitäisikö mokoma tekele eristää tyystin tästä maailmasta?!