Hyppää pääsisältöön

Avril Lavigne suututti fanit: 300 euroa huonosta yhteiskuvasta

Avril Lavigne -fanien kerrotaan närkästyneen huonosti järjestetystä maksullisesta fanitapaamisesta.

Avril Lavignen Twitter-tililtä julkaistiin kuvakokoelma fanitapaamisesta. // Kuva: Twitter

Useat yhdysvaltalaismediat uutisoivat brasilialaisten Avril Lavigne -fanien olevan hyvin pettyneitä artistin keikan yhteydessä pidettyyn maksulliseen fanitapaamiseen. Useat fanit maksoivat lehtitietojen mukaan noin 300 euroa päästäkseen tapamaan Lavignea.

Monessa Imgur-palveluun ladatussa kuvassa Lavigne poseeraa hyvin kaukana fanistaan. Huffington Postin mukaan vaivaannuttavan näköisen välimatkan syypäitä ovat turvamiehet, jotka olisivat käskeneet pysymään poissa koskettelu- tai halailuetäisyydeltä.

Avril Lavigne meet & greet // Kuva: Imgur

Avril Lavignen Twitter-tililtä on puolestaan twiitattu samasta tapahtumasta kuvakollaasi, jossa artisti ja fanit ovat huomattavasti lähempänä toisiaan. Twiittauksen alle on alkanut kerääntyä epäileviä viestejä, joissa kyseenalaistetaan muun muassa artistin lähettämän kuvakokoelman aitous.

Lähteet: Huffington Post, Twitter, Imgur