Hyppää pääsisältöön

Käyttäjätiliä ei löydy - saiko Instagram kyllikseen Rihannan rohkeista kuvista?

Rihanna on varsin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja neitokainen on jakanut Instagram-tilillään runsaasti ihoa paljastavia kuvia. Nyt Rihannan käyttäjätiliä ei Instagramista löydy.

Rihanna MTV Movie Awardseissa 2014. // Kuva: EPA/MICHAEL NELSON

Rihanna kertoi Instagram-tilillään seuraajilleen esiintyneensä erään lehden kansikuvaa varten otetuissa kuvissa liki ilkosillaan, minkä jälkeen hänen tiliään ei ole sosiaalisen median kuvajakopalvelusta löytynyt.

MTV Base -viihdeuutissivusto spekuloi Instagramin saaneen kyllikseen Rihannan jatkuvista käyttäjäsääntöjen rikkomuksista, sillä neitokainen on tunnettu paljon ihoa paljastavista kuvistaan. Eonline-viihdeuutissivusto puolestaan oli tiedustellut asiaa Instagramilta, jonka vastauksen perusteella kyseessä oli vain tekninen virhe, eikä Rihannan tili ollut Instagramin vastauksen mukaan poissa käytöstä kuin hetken.

Tili on kuitenkin edelleen poissa käytöstä.

Rihannan Instagram-tili on poissa käytöstä

Lähteet: MTV Base, Eonline