Hyppää pääsisältöön

Kuva yrmeästä Kanye Westistä huvittaa sosiaalisessa mediassa

Kim Kardashianin ja Kanye Westin Meksikon-loman reissukuvia ei muuten olla sosiaalisessa mediassa paljoa levitelty, mutta yksi kuva pariskunnan loma-albumista on herättänyt hilpeyttä nettikansan keskuudessa.

sad kanye // Kuva: Twitter

Vuonna 2010 lounastaan penkillä istuskellessaan syönyt kanadalaisnäyttelijä Keanu Reeves joutui paparazzin kuvaan, ja Reeves onnistui kuvassa näyttämään hyvin alakuloiselta. Syntyi Sad Keanu -meme, joka jaksaa huvittaa netissä yhä. Surullisen Keanun korvaajaksi näyttäisi nyt tulevan Kim Kardashianin ja Kanye Westin Meksikon-lomalta napattu valokuva.

Kardashian ja West innostuivat lomallaan kokeilemaan vaijeriliukua, ja Kardashianin poseeratessa kuvassa innokkaana, taustalla istuva West näyttää suorastaan masentuneelta. Sosiaalisesta mediasta nettikansan näppeihin tarttunut kuva on saanut kuvankäsittelyohjelmat laulamaan, ja Sad Kanye on photoshopattu mitä mielikuvituksellisimpiin otoksiin.

Lähteet: Gigwise, Tumblr, Twitter