Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Ariana Granden (feat. Iggy Azalea) kappaleesta Problem?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Ariana Granden kappaleesta Problem? // Kuva: www.facebook.com/arianagrande

Kuka? Ariana Grande (feat. Iggy Azalea): Problem

Mitä? Tämän viikon kolmas Rytmibarometri-artisti on amerikkalainen näyttelijä-laulaja Ariana Grande. Viime vuonna debyyttialbuminsa Yours Truly julkaissut Ariana, tekee kovaa vauhtia uutta musiikkia ja hänen toinen albuminsa ilmestyykin jo tänä vuonna. Levyn ensimmäinen single on nimeltään Problem ja se kuullaan tänään Rytmibarometrissa. Kappaleessa on mukana autralialainen räppäri Iggy Azalea. Kappaleessa kuultavat kuiskailut hoitaa taas jenkkiräppäri Big Sean. Tällä hetkellä Rytmibarometri viikon johdossa on popin kuningas Michael Jackson, mutta onko nuoresta muusikon alusta päihittämään legendaa, se selviää tänään YleX Jälki-istunnon Rytmibarometri-kamppailussa.

Hä? Wiki.Answers.comin mukaan Ariana Granden suosikki jalkapallojoukkue on Espanjan La Ligassa pelaava Fc Barcelona.