Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Uniikin (feat. Diandra) kappaleesta Niin hyvä on?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin biisi julistetaan voittajaksi ja se saa palkinnoksi soittotakuuta.

Uniikki

Kuka? Uniikki ft. Diandra: Niin hyvä on

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometrikappaleena kuullaan Uniikin ja Diandran yhteisbiisi Niin hyvä on. Kyseisen kappaleen piti olla mukana jo räppärin viime syksynä julkaistulla #kylänmies-albumilla, mutta biisin työstäminen otti aikansa. Kategorisoituna Niin hyvä on edustaa varsinaista feelgood-musiikkia, jota kelpaa luukuttaa aurinkoisen viikonlopun kynnyksellä.

Hä? Biisi kuulostaa erehdyttävän paljon The Notorious B.I.G:n biisiltä Mo Money Mo Problems, jossa puolestaan sämplätään Diana Rossin disko-soulin klassikkokappaletta I'm Coming Out. Uniikin Niin hyvä on sen sijaan lainaa palan Satu PentikäisenNiin hyvä on -iskelmäkappaleesta. Kuuntele itse ja kommentoi, löydätkö yhtäläisyyksiä.