Hyppää pääsisältöön

Tangokuningatar 2014: Maria Tyyster

Tampereella asuva Maria Tyyster kruunattiin Tangokuningattareksi 2014 Kuningatarfinaalissa 12.7. Hän on osallistunut kilpailuun aiempinakin vuosina.

Maria taistelee puolesta rakkauden

Tärkeimmät kappaleet

Maria listasi kappaleita, joiden avulla hän valmistautuu finaaliin:

Roar - Katy Perry, Eye of the Tiger - Survivor sekä Mitä minä sanoin minun selkäni kestää - Pete Parkkonen: Yleisiä tsemppi- ja voimabiisejä.
Minä Taistelen! - Arja Koriseva: Tärkeä kappale henkilökohtaisesti, tämän kappaleen mukaan on tatuoitu selkääni enkelisiipinen leijona.
Silta yli synkän virran - Kirka, Rolling in The Deep - Adele sekä Kuula - Ott Lepland: Hyviä treenibiisejä haastavuuden kannalta.
I Can Go the Distance - Michael Bolton: Hieno tsemppibiisi ja kertoo siitä, että tavoitteet voi saavuttaa, jos vaan uskoo itseensä!
Onnemme kyyneleet - Tangokuninkaalliset sekä Rakastan, rakastan, rakastan - Marita Taavitsainen: Hienoja tangoja tunnelman luomiseksi ja kisafiiliksen kasvattamiseksi!

Finaalin kynnyksellä

Matkalla Finaaliin

Finaalin karsinta

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla

Räväkkä, rohkea, maanläheinen.

Musiikillinen historiasi?

Olen opiskellut musiikkia ala-asteelta lähtien: kanteleen ja pianon soittoa, sekä laulua kuorossa ja yksin. 15-vuotiaana pääsin laulusolistiksi tanssiorkesteriin ja sillä tiellä olen edelleen!

3 tärkeintä musiikillista vaikuttajaa?

Läheisten ihmisten kannustus ja ohjaus musiikin pariin. Musiikin monipuolinen ja lähes jatkuva kuuntelu. Vanhemmat veivät minua lapsena ja nuorena paljon konsertteihin ja varsinkin kuninkaallisten esiintymiset tekivät minuun äärettömän suuren vaikutuksen ja silloin päätin, että tuolla minäkin joskus haluan olla!

Ketkä ovat tärkeimmät tukijasi tässä kilpailussa?

Oma perhe ja ystävät! He tukevat, auttavat harjoittelussa, hankinnoissa ja kaikessa mahdollisessa. Tiedän aina, että minulla on ihmisiä keiden puoleen voin kääntyä, kun heitä tarvitsen.

Miten pidät pääsi kylmänä ennen esitystä ja tässä kilpailussa?

Keskityn omaan suoritukseen, luotan itseeni ja esiinnyn täydestä sydämestä.

Miksi juuri sinun tulisi olla Tangokuningatar 2014?

Olisin edustava ja ahkera tangolähettiläs, joka on valmis tekemään työtä tangon ja tanssimusiikin eteen ja ennenkaikkea tuomaan ihmisille iloa esiintymiselläni.

Esikarsintavideo:

Kommentit