Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Michael Jackson!

YleX Jälki-istunnon kuulijat peukuttivat parin prosentin erolla Michael Jacksonin ja Justin Timberlaken Love Never Felt So Good- kappaleen Rytmibarometrin voittoon!

Mitä mieltä olet Michael Jacksonin kappaleesta Love Never Felt So Good? // Kuva: www.facebook.com/michaeljackson

Rytmibarometri-viikko tarjosi jälleen upean kattauksen kansainvälistä musiikkia. Kilpatovereina tällä viikolla kohtasivat romanialaisen tainssimusiikkitähti Innan rytmikäs Cola Song, näyttelijä-laulaja Ariana Granden menevä Problem, haudantakaa nousseen Michael Jacksonin ja Justin Timberlaken tanssitava Love Never Felt so Good sekä Uniikin kesäinen Niin hyvä on -kappale, jolla mukana laulelee Diandra

Taistelu artistien välillä oli todella tasainen. Kärkikolmikko sijoittui neljän prosentin sisälle. Voittotaisto käytiin lopulta ulkomaisten edustajien välillä ja tällä kertaa ykköstilan nappasi Michael Jackson. Haudan takaa nousseen laulajalegendan Love Never Felt so Good -kappale nappasi itselleen 66 prosentin yläpeukutukset. Kappaletta kommentoitiin mm. KimAlin toimesta näin:

"