Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Clean Banditin (feat. Sharna Bass) kappaleesta Extraordinary?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Brittibändi Clean Bandit. // Kuva: Facebook.com/cleanbandit

Kuka? Clean Bandit (feat. Sharna Bass): Extraordinary

Mitä? Brittiläinen elektronista musiikkia soittava yhtye Clean Bandit julkaisee kesäkuun alussa debyyttialbuminsa New Eyes. Levyltä on julkaistu jo viisi singleä, joista huikeaan suosioon ampaisi brittien sinkkulistan ykkösenäkin häärinyt Rather Be. Samaa lähtee tavoittelemaan uusin tulokas Extraordinary, jossa fiittaa vasta 16-vuotias laulajalupaus Sharna Bass. Kappaleen Kuubassa kuvatun musavideon minipossuineen voit tsekata TÄÄLTÄ!

Hä? Ranskalainen elektroduo Klingande on jo ehtinyt työstämään kappaleesta remixin, jonka voit kuunnella TÄÄLTÄ!