Hyppää pääsisältöön

Iron Sky -osakkeet menivät hyvin kaupaksi

Iron Sky -tuoteperheen kehittämiseen tähtäävä osakeanti oli Iron Sky Universe -yrityksen mukaan menestys.

Iron Sky // Kuva: Mika Orasmaa

Iron Sky -elokuviin liittyvät osakkeet ovat menneet hyvin kaupaksi ensimmäisen myyntipäivän aikana. Ne tulivat myyntiin maanantaina toukokuun 12. päivä. Iron Sky -elokuvan jatko-osaa tekevän Iron Sky Universe -yrityksen Tero Kaukomaa sanoo, että odotukset ylittyivät moninkertaisesti, kun Iron Sky -elokuvasarjaa ja oheistuotteita hallinnoivan yrityksen osakkeita ostettiin yli 150 000 euron edestä.

Osakeantia jatketaan vielä seitsemän vuorokautta ja se päättyy tiistaina 20. toukokuuta. Annin tuotto käytetään Iron Skyn jatko-osan Iron Sky the Coming Racen, sarjan muiden elokuvien, pelien ja TV-sarjan kehitykseen.

Iron Sky Universen sijoituskampanja tapahtuu suomalaisella joukkorahoitusalusta Invesdorilla.

Kysyntään vastatakseen yritys on päättänyt jatkaa osakeantia vielä 7 vuorokautta ensi tiistai-iltaan klo 24.00 Suomen aikaa, jonka jälkeen anti sulkeutuu ja ensimmäinen sijoituskierros päättyy. Suunnitelmissa on avata toinen kierros isommalla valuaatiolla vuoden loppupuolella, kun suunnitelmat jatko-osan aikatauluista konkretisoituvat.

Lue myös: Iron Sky -elokuvan osakkeet myyntiin – kuunatsit kaupan faneille

Päivitys 14.5.2014 kello 7:06: Korjaus: Toisin kuin artikelissa ensin mainittiin, kyse on Iron Sky Universe -yrityksestä eikä Blind Spot Picturesista. Invesdor-kampanjaan liittyen näillä kahdella yrityksellä ei ole tekemistä toistensa kanssa, vaan kyse on ainoastaan Iron Sky Universen kampanjasta.