Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet The Pretty Recklessin kappaleesta Fucked Up World?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

The Pretty Reckless // Kuva: https://www.facebook.com/theprettyreckless?ref=ts&fref=ts

Kuka? The Pretty Reckless: Fucked Up World

Mitä? Taylor Momsenin luotsaama rockyhtye The Pretty Reckless julkaisi maaliskuussa toisen studioalbuminsa Going To Hell. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan levyn uusin single Fucked Up World. Yhtye kirjoitti kappaleen bändin tuottajan vaimon kuoltua yllättäen kesken levyntekoprosessin.

Albumin nimikkoraita Mitä mieltä olet The Pretty Recklessin kappaleesta Going To Hell?voitti viime vuoden lopussa Rytmibarometri-viikon, joten tälläkin kertaa on lupa odottaa suuria.

Hä? Yhtyeen nimeksi piti alun perin tulla pelkästään The Reckless, mutta nimi vaihdettiin tavaramerkkiongelmien takia.