Hyppää pääsisältöön

Odotettu kohtaaminen tapahtuu vihdoin: Simpsonit ja Family Guy samassa show'ssa

Television kaksi suosikkipiirrosperhettä, Simpsonit ja Griffinit, kohtaavat piakkoin samassa tv-show'ssa, lupailee Fox-kanava.

Simpson Guy // Kuva: Fox

Simpsonit ja Family Guy ovat pyörineet jo jonkin tovin sulassa sovussa tv-kanava Foxin ohjelmistossa, ja piakkoin kanavan mukaan on odotettavissa jotakin, mitä on pidetty hyvin epätodennäköisenä: Simpsonit ja Griffinit ympättäisiin samaan ympäristöön.

Fox-kanava on esittänyt yhdysvalloissa pientä klippiä, jossa Stewie Griffin ja Bart Simpson puuhastelevat yhdessä, ja klipin yhteydessä mainostetaan ympäripyöreästi tunnin mittaista Simpson Guy -jaksoa. Myöhemmin Foxin edustaja Kevin Reilly vahvisti, että Yhdysvalloissa esitetään syyskuussa kyseisenkaltainen jakso, jossa suositut piirrosperheet kohtaavat.

Nerdistin mukaan Simpsoneiden ja Family Guyn samassa show'ssa esiintymisestä on vitsailtu varsin pitkään, sillä niin epätodennäköisenä tuota kohtaamista on pidetty.

Lähteet: Mashable, Nerdist, Fox