Hyppää pääsisältöön

TMZ: Beyoncén sisko löi ja potki Jay-Z:tä hississä - Video vuodettiin julkisuuteen

TMZ-juorusivusto on julkaissut turvakameran kuvaa, jolla sen mukaan tappelevat agressiivisesti Beyoncén sisko Solange Knowles ja Jay-Z.

Jay Z ja Beyoncé kuvattiin Met-gaalassa toukokuun 5. päivä. // Kuva: EPA / JUSTIN LANE

TMZ uutisoi Beyoncén siskon, Solange Knowlesin, yrittäneen vahingoittaa agressiivisesti lankoaan Jay-Z:tä hississä kesken illanvieton. Sivustolla on hallussaan video, joka näyttää siltä kuin se olisi kuvattu turvakameran kuvasta kännykkäkameralla.

Väkivaltainen kohtaus sattui TMZ:n mukaan newyorkilaisessa hotellissa toukokuun 5. päivänä, kun seurue oli viettämässä muotialaan liittyvän Met-gaalan jatkoja. Reilut kolme minuuttia kestävä äänetön video näyttää tapahtumat yläkulmasta. Kuvassa nainen yrittää osua mieheen useita kertoja huitomalla käsillään ja potkimalla tätä kohti. Nainen ei kuitenkaan saa osumia täysin perille, koska turvamies on välissä.

Reuters puolestaan kertoo, että tapahtumapaikaksi ilmoitettu New Yorkissa sijaitseva hotelli on aloittanut oman selvityksensä siitä, kuka on vuotanut videon TMZ:lle. Hotelli ei ole ottanut kantaa videolla esiintyvien ihmisten henkilöllisyyteen.

Videolle taltioiduilla henkilöillä on päällään samanlaiset vaatteet, joissa Beyoncé ja Jay-Z kuvattiin gaalassa toukokuun 5. päivä.

Lähteet: TMZ, Reuters