Hyppää pääsisältöön

Batman vs. Teräsmies -ohjaaja yllätti twiitissä: Kuva uudesta Batman-puvusta

Batman vs. Superman -elokuvan ohjaaja on lähettänyt jälleen seuraajilleen Twitterissä uuden kuvan tulevasta supersankarielokuvasta.

Batmobile vuonna 2016 julkaistavasta Batman vs. Superman -elokuvasta.

Uudesta supersankarielokuvasta, Batman vs. Superman, on julkaistu jälleen uusi kuva. Elokuvan ohjaaja Zack Snyder twiittasi aiemmin kuvan supersankarin panssaroidusta ihmeautosta eli batmobilesta ja nyt hän on lähettänyt seuraajilleen kuvan näyttelijä Ben Affleckista sonnustautuneena Lepakkomiehen asuun.

Mashable kirjoittaa, että Snyderin Batmanissä hahmon asua on viety pois Dark Knight -trilogian tyylistä. Nyt puku on muotoiltu lihaksikkaaksi samaan tyyliin kuin nähtiin Tim Burtonin ohjaamassa vuonna 1989 julkaistussa Batman-elokuvassa.

Batman vs. Superman -elokuvan julkaisuajaksi on kaavailtu vuotta 2016.

Lähteet: Mashable, Twitter