Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Kalle Kinoksen (feat. 6mäki) kappaleesta Tää fiilis?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Kalle Kinos // Kuva: promokuva

Kuka? Kalle Kinos (feat. 6mäki): Tää fiilis

Mitä? Aikaisemmin Idän Ihmeenä tunnettu tamperelainen rap-artisti Kalle Kinos on tehtaillut musiikkia jo 2000-luvun alusta alkaen. Hän on fiittaillut ahkerasti muiden artistien kappaleissa sekä vaikuttanut mm. Maajoukkue-nimisessä rap-yhyteessä. Idän Ihmeen ensimmäinen sooloalbumi Tästä ei sitte kerrota kellekään julkaistiin vasta vuonna 2010. Pari vuotta sitten Kinos ilmoitti julkaisevansa jatkossa musiikkia ristimänimellään. Miehen toista studioalbumia ennakoi huhtikuun 9. päivä ilmestynyt EP Hyvä Ätmös, jonka ensimmäinen raita Tää fiilis kuullaan tänään Rytmibarometrissa. Kappaleen Pariisissa kuvatun musavideon voit tsekata TÄÄLTÄ!

Hä? Laajemman yleisön tietoisuuteen Kinos nousi vuonna 2002 kun hän Idän Ihmeenä fiittasi Seremonimestarin hitissä Chillaa meiä kanssa. Täältä voit sekata miltä Kinos näytti ja kuulosti 12 vuotta sitten.