Hyppää pääsisältöön

Räppäri Kalle Kinos: Ei ison pojan taiteilijanimi voi olla Idän Ihme

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrivieraana kävi tamperelainen räppäri Kalle Kinos. Hän toi mukanaan uuden Tää Fiilis -kappaleen.

Kalle Kinos // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Jälki-istunto sai tänään vieraan Tampereelta, kun räppäri Kalle Kinos toi Mitä mieltä olet Kalle Kinoksen (feat. 6mäki) kappaleesta Tää fiilis?soitettavaksi uuden Tää Fiilis -biisin.

- Se on mun kirjoittama biisi alusta loppuun ja tuotannosta vastaa mun rakas ystävä Teemu Koskenoja eli Flegmaatikkojen Tiedemies ja Cosmicin jätkät. Mukana kertosäkeessä on huikea artisti 6mäki, hän on ihan nero sen talk boxinsa kanssa, Kinos kertoo.

Kappaleelle on tehty myös musiikkivideo, joka on kuvattu Pariisissa asti.

- Jos meinaa tehdä kesäisen ätmöksen, niin se on pakko lähtee jonnekin ulkomaille. Täällä ei ole valoa ja se valo mikä täällä on, on harmaa ja ankea. Seuraava kuvataan Tesomalla, koska mä en halua antaa mitään kosmopoliitin kuvaa, Kinos toteaa.

Aikaisemmin Kalle Kinos on tunnettu taiteilijanimellä Idän Ihme. Pari vuotta sitten nimi vaihtui miehen ristimänimeen.

- Se taiteilijanimi oli korni. Haluan muuttaa mun musiikkia ja mun musiikki on erilaista, kun mun perheen nimi on levyn kannessa. Nyt se on täysin minä. Idän Ihme ei ollut täysin minä. Ja ei ison pojan taiteilijanimi voi olla mikään Idän Ihme, herää ny, Kinos naureskelee.

Lähteet: YleX Jälki-istunto