Hyppää pääsisältöön

17 kuvaa siitä, mitä rock tekee miesvartalolle

Rokkarit tavoittelevat hoikkaa olemusta, siinä missä räppärit pullistelevat muskeleillaan. YleX listasi 17 kuvaa siitä, mitä rock tekee miesvartalolle.

Ville Valo

HIM-yhtyeen hoikka keulakuva Ville Valo harrastaa ketjussa polttamisen lisäksi pyöräilyä. Ville Valo suunnitteli pyöräilevänsä Ruisrockiinettä hän suunnitteli polkevansa Helsingistä Turkuun Ruisrock-keikalleen.

Ville Valo

Ikinuori Michael Monroe pitää itsensä kovassa keikkakunnossa lavarakenteisiin kiipeilemisen lisäksi joogan ja lenkkeilyn avulla.

Michael Monroe Ruisrockissa 2012 // Kuva: Tomi Mikola

The Rasmus -laulaja Lauri Ylösen harrastuksiin kuuluvat muun muassa skeittaus, veneily ja BMX-pyöräily. She's a Bomb -musavideolla artisti on harrastanut myös tankotanssia naiseksi pukeutuneena.

Lauri Ylönen

Levynkansissa pyllistelyn lisäksi Lapkon keulakuva Ville Malja (kuvassa keskellä) harrastaa lenkkeilyä.

Lapko

Vielä vuonna 2003 Negative-yhtyeen keulakuva Jonne Aaron kuntoili heittelemällä telkkareita hotellihuoneiden ikkunoista ulos. Lööppeihin päätynyt harrastus on sittemmin jäänyt puhtoisemman imagon myötä.

Jonne Aaron

Porvoolaistunut Herra Ylppö harrastaa muun muassa lenkkeilyä ja nyrkkeilyä. Muusikko on kertonut, että juokseminen auttaa hänen paniikkihäiriöönsä.

Herra Ylppö

Von Hertzen Brothersin laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen harrastaa Äiti Amman halailun lisäksi joogaa.

Mikko Von Hertzen // Kuva: Tomi Mikola

Reckless Love -yhtyeen laulaja Olli Herman pitää rasvaprosenttinsa pienenä lavakeikistelyn lisäksi kuntosalilla.

Olli Herman

The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi69 (kuvassa ilman paitaa) esittelee usein keikoilla kuntosalilla treenattua vartaloaan.

The 69 Eyes

S**anta Cruzin kuumikset laulaja-kitaristi Archie ja kitaristi Johnny** eivät harrasta mitään muuta kuin rock 'n rollia.

Santa Cruz

Archie ja Johnny kertovat pysyvänsä hyvässä kunnossa energisten keikkojensa ansiosta.

- Me emme todellakaan harrasta mitään karppausdieettejä tai vastaavia. Elämme täysillä ja tärkeintä on, että on fyysisesti ja henkisesti hyvä fiilis, eli kehon rasvaprosentti ei voisi vähempää kiinnostaa, muusikot kertovat YleX:lle.

Santa Cruz

Lähteet: YleX