Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Clean Bandit!

Klassisten instrumenttien ryydittämä elektroninen musiikki vetosi YleX Jälki-istunnon kuulijoihin.

Clean Bandit Extraordinary musiikkivideo // Kuva: Kuvakaappaus musiikkivideolta

Jälleen kerran Rytmibarometri-viikolla tarjoiltiin kattava kattaus uutta musiikki niin Suomesta kuin ulkomailta. Toisistaan mittaa ottivat brittiläisen Clean Banditin ja Sharna Bassin satumainen Extraordinary, rock-yhtye The Pretty Recklessin rouhea Fucked Up World, tamperelaisen Kalle Kinoksen ja 6mäki:n kesäinen Tää fiilis sekä räppäreiden Mikael Gabrielin ja Kevin Tandun energinen Woppaa.

Ehkä hieman yllättäen meidän kotimaisista räppäreistämme ei ollut tällä kertaa kukistamaan huikeassa nosteessa maailman laajuisesti olevaa Clean Banditia. Yhtye sai heti viikon kärkeen uutuskappaleellaan Extraordinary 73 prosenttia yläpeukkua ja piti johtoasemansa loppuun saakka. Kappale sai mm. nimimerkki Yllättäjän käyttämään valtaansa ensimmäistä kertaa:

"Nyt oli sen verran hyvä kipale että meikäläinen menetti peukutusneityyteni! Peukkua kohti taivasta:)"