Hyppää pääsisältöön

Tuomas Enbusken vinkit Twitter-menestykseen

Itseään Twitter-kuninkaaksi tituleeraava #Twitterkirjan kirjoittaja Tuomas Enbuske antoi vinkkinsä menestyksekkääseen livertämiseen.

Tuomas Enbuske // Kuva: Hanne Kautto

Tuomas Enbuskella on Twitterissä lähemmäs 70 tuhatta seuraajaa, ja twiittejä hän on tehtaillut liki 30 tuhatta. Kuinka kuka tahansa voisi nousta Twitter-menestyjäksi? Enbuske antoi vinkkinsä YleX Etusivussa.

- Määrä luo laatua eli kannattaa twiitata mahdollisimman paljon. Twitter ei kuitenkaan saa olla mikään stressitekijä, eikä twiittaaminen saa ahdistaa. Sitä hommaa täytyy rakastaa. Twiittaa ajatuksiasi, Enbuske rohkaisee.

Enbusken mielestä liian monet ottavat twiittaamisen turhan tosissaan, tai erehtyvät pohtimaan, onko Twitteristä oikeastaan mitään hyötyä.

- Ei asioista pidä aina olla hyötyä. On surullista ajatella kaikkea markkinointilogiikalla. Twiittaaminen on hauskaa, Enbuske kiteyttää.

Enbuske ei itse näe eroa livettämisen ja twitterin välillä, vaan kokee ihmisten kommunikoivan ja keskustelevan keskenään Twitterissä hyvin samaan tapaan kuin maailmassa muutenkin.

- Aiemmin hauska juttu saatettiin lähettää kaverille tekstarille, mutta nyt se twiitataan. Twitter toimii vähän samaan tapaan kuin joukkotekstari.

Lähteet: YleX Etusivu