Hyppää pääsisältöön

Maineikkaan musiikkigaalan suurin tähti oli Michael Jacksonin hologrammi

Popin kuningas nähtiin Billboard Music Awardsien lavalla.

Michael Jacksonin hologrammishow Billboard Music Awardseilla toukokuussa 2014. // Kuva: Kuvakaappaus / Dailymotion

Amerikassa juhlittiin sunnuntaiyönä Billboard Music Awards -musiikkigaalan merkeissä. Eniten kunniaa osakseen kahmi viime viikolla poptähti Justin Timberlake, joka sai peräti seitsemän erillistä palkintoa.

Vuotuisen tapahtuman kirkkain tähti ja mieleenpainuvin hetki oli kuitenkin popin kuninkaan paluu. Billboard Music Awardsien lavalla nähtiin nimittäin Michael Jacksonin hologrammiesitys tämän kappaleesta Slave to the Rhythm. Biisi löytyy muusikon toukokuussa julkaistulta Xscape-albumilta, joka koostuu artistin ennenjulkaisemattomista kappaleista. Show jakaa mielipiteitä amerikkalaismediassa ja video esityksestä on levinnyt laajalti netissä.

Katso Michael Jacksonin hologrammishow gaalassa alta.

Parempilaatuinen versio esityksestä löytyy Dailymotionista.

Lähteet: huffingtonpost.com