Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Kuningasidean kappaleesta Pohjolan tuulet?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Kuningasidean kappaleesta Pohjolan tuulet? // Kuva: www.facebook.com/kuningasidea / Nadi Hammouda

Kuka? Kuningasidea: Pohjolan tuulet

Mitä? Viikon Rytmibarometri-kamppailu lähtee käyntiin tuoreella kotimaisella musiikilla. Enemmän duoo ku sooloo ja Oma pää hiteistä tuttu 12-henkinen Kuningasidea on julkaissut kesälaitumille uuden kappaleen nimeltä Pohjolan tuulet. Pohjolan tuulet on ensimmäinen näyte syksyllä julkaistavalta yhtyeen toiselta studioalbumilta. Mitä mieltä olet Kuningasidean letkeän kesäisestä uutuudesta? Pistä peukku ylä- tai ala-asentoon, riippuen siitä iskeekö kappale sinuun vai ei. Kuningasidean jätkät YleX Jälki-istunnon vieraan tänään klo. 13.30 jälkeen.

Hä? Kuningasidea antaa omassa sosiaalisessa mediassaan kuvavinkkejä joiden avulla voit löytää Pohjolan tuulet -sinkun jostain päin Helsinkiä. Katso kuvavinkit "kunkkukätköilyyn" tästä.