Hyppää pääsisältöön

Justimus pilkkaa One Directionia uudella videolla

Huumoriryhmä Justimus pilkkaa poikabändi One Directionia uudella musavideollaan.

Justimus: Sami, Joose ja Juho // Kuva: Jenni Poikelus

Yli 50 000 000 Youtube-katselua kerännyt huumoriryhmä Justimus parodioi Turkin Alanyassa kuvatulla On Erection -musavideolla nuorison keskuudessa suurta suosiota nauttivia poikabändejä.

- Lähinnä tässä parodioidaan nimestäkin arvaten One Directionia, mutta niin kuin ei mistään parodiasta, ei tästäkään kuulu vetää hernettä nenään. Kyse on hyvänhenkisestä vitsailusta kuten aina, selventää Justimuksen Sami Harmaala.

Justimus laulaa uudella sinkullaan poikanbändin lisäksi myös Kesäkumeista: Mul on taskus pari Kesäkumii...

Itse kuvaamilla videoilla nuorison sydämet valloittanut Justimus lukeutuu kiistatta Suomen Youtube-skenen pioneereihin. Vuonna 2009 perustettu Justimusfilms Youtube-kanava rikkoi viime viikolla ensimmäisenä suomenkielisenä kanavana 50 miljoonan katselukerran rajan. Kanava on kerännyt yli 270 000 tilaajaa ja se kasvaa päivittäin peräti 300 uudella tilaajalla.

Katso uusi video alta.

Lähteet: Justimus