Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Risto

Kotikatsomo, Risto, Risto Kaskilahti, yle tv1
Risto Kaskilahti esittää nimekästä näyttelijää, joka vammautuu työtapaturmassa. Kotikatsomo, Risto, Risto Kaskilahti, yle tv1 risto kaskilahti

TV1 sunnuntaina 15.4.2018 klo 21.05 - 22.45, uusinta maanantaina 16.4. klo 23.05
Yle Areenassa 30 päivää

Koko kansan ihailema näyttelijä Risto (Risto Kaskilahti) halvaantuu työtapaturmassa. Mies saa tapaturman takia huomattavan taloudellisen korvauksen sekä kansalta valtavan vyöryn sympatiaa.

Yhtäkkiä rahaa on kaikkeen siihen, mitä Riston nuori ja kaunis vaimo Anna (Krista Kosonen) on toivonut. Niinpä vaimo luopuu tylsästä työstään ja ryhtyy taiteilijaksi.

Vasta alkua

Komediassa Risto (12) soppaa sekoittaa pakkomielteinen pikkuserkku (Aku Hirviniemi), joka haluaa päästä näyttelijäksi ja pyrkii hyötymään Ristosta kaikin keinoin.

Hämmennystä lisää Riston parikymppinen Akseli-poika (Jarkko Niemi), joka on rakastunut äitipuoleensa.

Tämä kaikki on sittenkin vasta alkua.

Elämän tärkein rooli

Mitä tapahtuu, kun Risto vähitellen huomaa alkaneensa toipua? Kansan rakastama tähti paranee, mutta miten siitä voisi kertoa julkisesti?

Joutuuko suosikkinäyttelijä esittämään loppuikänsä halvaantunutta, jotta ei menettäisi kaikkea? Onko Risto saanut elämänsä tärkeimmän roolin, josta hän ei pääse enää ikinä eroon?

Käsikirjoitus: Mikko Reitala. Ohjaus: Tuomas Summanen. Tuotanto: Yellow Film, 2011. Ykkönen on esittänyt elokuvan kolmiosaisena draamasarjoja vuonna 2012.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.