Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Seinabo Seyn kappaleesta Hard Time?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Seinabo Seyn kappaleesta Hard Time? // Kuva: https://www.facebook.com/seinabosey

Kuka? Seinabo Sey: Hard Time

Mitä? Tänään Rytmibarometri-viikkoon saadaan mukaan vähän ulkomaalaistakin musiikkia, luvassa on nimittäin ruotsalaista soul-musiikkia. 23-vuotias Seinabo Sey on kotoisin Tukholmasta. Tänään YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrissä kuullaan nuoren laulajattaren toinen sinkku nimeltä Hard Time. Kappaleen on tuottanut ruotsalainen tuottaja Magnus Lidehäll, joka on ennen Seinaboon tutustumista tuottanut musiikkia mm. Kylie Minoguelle, Britney Spearsille, Petterille ja Veronica Maggiolle. Uppoaako hieman tummanpuhuva ruotsalainen soul-musiikki sinuun? Peukuttamalla voit vaikuttaa siihen mille sijalle Seinabo sijoittuu tämän viikon Rytmibarometri-taistossa.

Hä? Seinabon lempiravintola Tukholmassa on baari nimeltä Tjoget. Hän tykkää paikasta, koska sieltä saa hyviä drinkkejä ja paikan baarimikot ovat söpöjä.