Hyppää pääsisältöön

Pitbull joutuu Die Antwoordin hampaisiin uudella musiikkivideolla

Die Antwoord tunnetaan shokeeraavista musiikkivideoistaan. Pitbull Terrier -kappale jatkaa samaa linjaa.

Die Antwoord // Kuva: Kuvakaappaus musiikkivideosta Pitbull

Flow-kiinnitys Die Antwoord on julkaissut uuden musiikkivideon. Videolla yhtyeen toinen keulakuva Ninja hyökkää koiranaamarissa räpartisti Pitbullia muistuttavan pukumiehen kimppuun ja karkaa sekoilemaan kaupungille. Ninjan ohjaama video on tehty kappaleelle Pitbull Terrier.

Eteläafrikkalainen bändi tunnetaan groteskeista ja hämmennystä aiheuttavista musiikkivideoistaan. Yhtye on aikaisemmin aiheuttanut kohua muun muassa Lady Gagaa pilkkaavalla musiikkivideolla. Fatty Boom Boom -kappaleen musiikkivideolla poptähteä esittävä diiva löytää ikävän yllätyksen sukupuolielimistään ja päätyy lopulta leijonan kitaan.

Video oli bändin vastaus levy-yhtiön yritykseen saada Die Antwoord lämmittelemään Lady Gagaa. Ninja kuvaili Gagan musiikkia Kanadan MTV:n haastattelussa sieluttomaksi sonnaksi.

Katso alta Die Antwoordin uusi musiikkivideo, joka ei sovi heikkohermoisille.

Lähteet: MTV