Hyppää pääsisältöön

Kesäkumibiisin esittää tänä vuonna Robin

Jo perinteeksi muodostuneen YleX:n ja yhteistyökumppaneiden Kesäkumikampanjan tunnusbiisin esittää Robin.

Robin

Robin esittää tänä vuonna Kesäkumibiisin, jonka nimi on Kesärenkaat. Artisti on itse ollut mukana sanoittamassa ja säveltämässä Kesäkumikampanjaan liittyvää kappaletta. Biisi saa ensiesityksensä YleXPopissa Oulussa 31. toukokuuta. Samana päivänä julkaistaan myös kappaleen musiikkivideo.

- Olemme erittäin iloisia, että saimme Kesäkumibiisin esittäjäksi tänä vuonna Robinin. Hänen musiikkinsa koskettaa kuulijoitamme ja hän on yksi kanavamme toivotuimpia artisteja. Robinin kanssa on ollut suuri ilo työskennellä, kertoo YleX:n musiikkipäällikkö Peppi Puljujärvi.

Kesäkumikampanjan tavoitteena on muistuttaa nuoria siitä, että heillä on oikeus suojautua kondomilla ja suojata myös kumppaninsa. Kesäkumikampanjan aikana kumeja jaetaan ilmaiseksi YleX:n kuuntelijoille ja kesäfestarien vieraille. Tänä vuonna Kesäkumikiertue saapuu YleXPopin lisäksi myös Turkuun Ruisrockiin ja Tampereelle Blockfesteille.

Robin vierailee YleX Aamussa maanantaina 26. toukokuuta. Poppari kertoo silloin itse lisää kappaleesta.

Robinin lisäksi YleXPopin tähtiä ovat Sanni, Stam1na, Anna Abreu ja JVG.

Lue lisää YleXPopista!

Katso tiiseri alta.

Lähteet: YleX