Hyppää pääsisältöön

Heidi Pakarinen: Näiden tähtien alla

Vuoden 2013 tangomarkkinoilla valittiin neljän vuoden tauon jälkeen kaksi kuninkaallista yhden sijasta. Tangokuningattareksi kruunattiin Heidi Pakarinen.

Pakarinen oli päässyt tangomarkkinoiden finaaleihin asti jo kahtena aiempana vuonna ja kolmannella kerralla tuli hartaasti toivottu voitto. Kuninkaaksi kruunattiin Kyösti Mäkimattila ja yhteiset keikat ovat olleet suosittuja ympäri Suomen tanssilavojen.

Pakarinen on laulanut jo teini-iästä asti ja kutsuu suhdettaan tangoon tangorakkaudeksi. Haastatteluissa hän on usein puhunut myös rakkauden merkityksestä ja sanonut haluavansa välittää ihmisille iloa ja läsnäoloa.

Pakarinen ei ole perheensä ainoa tangokuninkaallinen, sillä hän on naimisissa vuoden 1992 tangokuninkaan Mika Pohjosen kanssa.

Perinteisten tangojen lisäksi Pakariselle valikoitui finaaliin esitettäväksi tangoksi sovitettu Uniklubin kappale Näiden tähtien alla.

(Kappaleen sävellys: Jussi Kyykkänen, Jari Latomaa, sanoitus: Jussi Kyykkänen)

Kommentit
 • ”Nyt sattu muuten Juhaa leukaan” – Kummelin Koistisen kootut kikkailut

  Legendaarinen ja hyväleukainen hätähousu vauhdissa.

  Juha Koistinen jos kuka on syntynyt muurahaisia housuissaan. Mies käyttää käytännössä kaiken vapaa-aikansakin holtittomaan kikkailuun ja heilumiseen. Maskuliinisella leukaluustolla varustettu veikkonen pitää kuitenkin koheltamisellaan työpaikkansa ilmapiirin keveänä. Timo Kahilaisen esittämän Koistisen kikkoja nähtiin Kummelissa vuosina 1993 sekä 1994.

 • Formulaliukua ja rokkia – Luisteluleikit Laura Lepistön, Valtter Virtasen ja muiden taitoluistelutähtien opastuksella

  Taitoluistelijat opettavat lapsille luistelua ja leikkejä.

  Miten sopii yhteen pingviinikävely ja luistelu? Taitoluistelijatähdet opettavat lapsille luistelua ja hauskoja leikkejä Pikku Kakkosen ja Suomen Taitoluisteluliiton ohjelmasarjassa vuodelta 2008. Luistimilla voi kokeilla vaikka formulaliukua, kisarokkia, merikotkahyppyjä tai rallijarrutusta. Luisteluoppaina ovat mm. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Pöykiö ja Valtter Virtanen. Katsomisen jälkeen näitä temppuja voi lähteä jäälle testaamaan!

 • "Lennä Nykäsen Matti, lennä" – Sleepy Sleepers livenä Tulilinjalla

  Lahtelainen huumoripumppu provosoi Tampereella 1990.

  Lahtelainen huumorirock-yhtye Sleepy Sleepers esiintyi helmikuusssa 1990 Tampereen Tullikamarilla. Suorana lähetyksenä esitetyn Tulilinja-ohjelman konsertin päätöskappaleena kuultiin oodi maailman parhaalle mäkihyppääjälle: Nykäsen Matille.

 • Matti Nykänen voitti mäkihypyssä kaiken – katso videoita urheilu- ja viihdetähden elämän varrelta

  Mäkihyppylegendan esiintymisiä vuosien varrelta.

  Mäkihyppääjä Matti Nykänen (1963–2019) oli nelinkertainen olympiakultamitalisti ja kuusinkertainen maailmanmestari. Vaikka Nykänen urheilu-uransa jälkeen ajelehti kohusta toiseen alkoholinkäyttönsä ja myrskyisten parisuhteidensa ristiaallokossa, ovat miehen urheilumeriitit kuitenkin vertaansa vailla maailmassa. Artikkeliin on koottu 55-vuotiaana menehtyneen Nykäsen saavutuksia ja esiintymisiä vuosien varrelta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto