Hyppää pääsisältöön

Kasmir hämmentyy tyttöjen sydänviesteistä

Kasmir lukee paljon kuulijapalautetta, muttei aina osaa vastata nuorimmille faneilleen.

Kasmir // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Vadelmavene-hitistä tunnettu laulava partasuu Kasmir käy aktiivisesti lukemassa kuulijapalautetta ja kommentteja. Poppari osallistuu myös YleX:n sivuilla käytävään keskusteluun, jossa puidaan laulajan suomen kielen ääntämystä.

- Lupaan skarpata jatkossa ja pahoittelut, jos ette saa sanoista selvää. Lauloin ennen englanniksi ja siitä on jäänyt oma aksenttinsa laulamiseen. Olen ottanut sydämen asiaksi vastailla jengin kommentteihin, Kasmir sanoo.

Nuorien ihastelevat kommentit saavat popparin välillä hämilleen. Lähes kolmekymppinen mies ei tiedä, miten sydänviesteihin pitäisi suhtautua.

- Olen itse 29 ja saan kommentteja tosi nuorilta ihmisiä, jotka laittelee paljon sydämiä ja muuta. Silloin pitää harkita tarkkaan, miten viesteihin vastataan tahdikkaasti.

Kasmir lupaa uuden kappaleen kuulijoille kesän lopussa. Laulaja uskoo, että yleisöllä on kovat odotukset seuraavan sinkun suhteen.

- Paineet ovat tietysti hurjat, kun ihmiset ovat ottaneet Vadelmavene-kappaleen niin omakseen. Joudun joka aamu nipistelemään itseäni, Kasmir sanoo.

**Kasmir Himoartistihaastattelussa 14. touokokuuta klo12. Äänestä YleX Himotuimmat -listalla!

Lue myös:**

Kasmir hyppäsi oravanpyörästä musiikkialalle

Urbaania purkkasoulia tekevä Kasmir haluaa olla kuin Aki Sirkesalo

Lähteet: YleX Himotuimmat