Hyppää pääsisältöön

Yllättävä yhteistyökuvio Within Temptationilta – katso video

Within Temptation teki kappaleen jenkkiräppäri Xzibitin kanssa.

Within Temptation

Alankomaalainen metalliyhtye Within Temptation julkaisi kappaleen And We Run räppäri Xzibitin kanssa. Biisiin on tehty myös musiikkivideo, joka kuvattiin Amsterdamissa. Fanit ovat suhtautuneet epäileväisesti bändin yhteistyöhön räppärin kanssa, eikä Xzibit itsekään ollut suoraan vakuuttunut projektista.

- Googlasin Within Temptationin, kun minua pyydettiin yhteistyöhön bändin kanssa. Olin ensin vähintäänkin yllättynyt, mutta kun kuulin kappaleen, osallistumiseni alkoi tuntua täysin järkevältä. On hauskaa rikkoa genrerajoja, Xzibit kommentoi.

Aikaisemmin tänä vuonna myös Linkin Park julkaisi kappaleen yhdessä räppäri kanssa. Guilty All the Same kappaleella on mukana Rakim ja se on ensimmäinen sinkku yhtyeen The Hunting Party -albumilta.

Katso alta Within Tempationin tuore video.

Lue myös:

YleX Studio B Live: Within Temptation

Lähteet: Promo Sapiens Helsinki