Hyppää pääsisältöön

YleX Himotuimmat: Robinilla loputon voittoputki

Robinin Onnellinen hallitsee kuulijaäänestystä viikosta toiseen.

Robin ja Isac Elliot

Turkulaispoppari Robinin kappale Onnellinen on äänestetty kymmenettä viikkoa putkeen YleX Himotuimmat -listan ykköseksi.

Onnellinen on pyörinyt YleX:n soittolistalla 15 viikkoa, mutta vain kerran se on pudotettu kakkossijalle. Maaliskuussa viikolla 11 Isac Elliotin ja Redraman yhteiskappale My Favorite Girl nousi Robinin ohi, mutta tällä viikolla se äänestettiin listan viidelle sijalle.

Tällä viikolla Jujun uusi biisi Hullu kamppaili kärkipaikasta Robinin kanssa. Julius Kivi on hullu -albumin toinen sinkku äänestettiin listan kakkoseksi.

Kolmanneksi sijoittui Cheekin ja Diandran kappale Fiiliksissä. Diandra sai listalla tuplasijoituksen, kun laulajalta nousi viime viikolla soittolistalle uusi räppäri Uniikin kanssa tehty biisi. Niin hyvä on -yhteiskappale äänestettiin suoraan Fiiliksissä biisin perään, listan neljänneksi.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa kuulijat määräävät juoksujärjestyksen äänestämällä suosikkejaan YleX:n soittolistalta. Ykköseksi äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi biisi ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta.

**Äänestä YleX Himotuimmat -listalla täältä!

Lähteet: YleX Himotuimmat