Hyppää pääsisältöön

Die Antwoord repii sinut riekaleiksi kuin vesikauhuinen rakki!

Die Antwoordin Pitbull Terrier soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Die Antwoord

Etelä-Afrikan hämmentävin kopla Die Antwoord julkaisee pian uransa kolmannen albumikokonaisuuden _Donker Mag_in. Sen ensimmäinen maistiainen Pitbull joutuu Die Antwoordin hampaisiin uudella musiikkivideolla . Kappale on versio vuoden 1998 Black Cat White Cat -elokuvan soundtrackiltä, mikä on serbialaisohjaaja Emir Kusturican tunnetuimpia teoksia.

Kyseessä on tuutillinen ehtaa tanssitykitystä Kapkaupungin syrjäisimmiltä ja pimeimmiltä kujilta, joissa betoniviidakon armottomat lait vallitsevat. Musiikillisesti kappale tempaa mukaansa ja repii kuulijansa Ninjan iskulauseiden ja Yo-Landi Vi$$erin keimailevan kimityksen riepoteltavaksi.

The Prodigyltäkin lainaavan likaisen ristiriitaisen kappaleen mukana saadaan varmasti nihkeimmätkin tyyliniekat unohtamaan olemuksensa Flow Festival vahvisti aiemmat epäilyt: Outkast, The National, Die Antwoord ja Janelle Monáe päätähdiksi , kun poppoo astuu lavalle, mutta miten biisi toimii pelkän radiosoiton kautta?

Kappale ei jätä kyllä kuulijaansa kylmäksi, mutta toimiiko se itsenäisenä teoksena ilman videonsa visuaalista tykitystä?