Hyppää pääsisältöön

Kirmaa Brandonin kanssa vapaille kesälaitumille

Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehona soi Brandonin Run Free!

Brandon // Kuva: Sony Music

**Brandon: Run Free

**Nyt on vahva kutina että kesän vallattomiin ilakointeihin ja latopainisessioihin on löytynyt juuri oikeanlainen teemabiisi.

29-vuotias Brandon Bauer eli nelivuotiaaksi asti Floridassa, josta miehen matka jatkui Suomeen. Suomen musakentällä miestä on kuultu oman sooloprojektinsa muodossa, GG Caravanin rap-mustalaismusahulinoissa ja Signmarkin solistina. Nyt mies palaa oman musiikkinsa pariin orgaanisemmalla pieteetillä ja carpe diem –asenteella varustettuna.

Run Free on kesän ehdoton hyvän mielen tunnaribiisi. Gnarls Barkley ja The Black Keys – viboja herutteleva kappale tarjoaa soljuvat räpit ja elämänmakuisen soundimaailman, joka kehottaa ottamaan kaiken irti lyhyestä elämästä. Ota kesäpyörä alle, paljasta ne kalpeat talvisääret maailmalle ja kruisaa huolettomana kohti jäätelönmakuisia pitkiä ja huolettomia hellepäiviä tän biisin tahdissa, sillä Brandon haluaisi että teet juuri niin.

Keveneekö askel tällä musalla vai juokseeko biisi täysin maalista ohi?