Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Aksimin (feat. Karri Koira) kappaleesta Just niin biiberi?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Aksim // Kuva: Promokuva/Monsp

Kuka? Aksim (feat. Karri Koira): Just niin biiberi

Mitä? Tikkakoskelta lähtöisin oleva Miska Soini tottelee rap-piireissä taiteilijanimeä Aksim. Kaveri on tullut ennen kaikkea tunnetuksi Kemmuru-yhtyeen kolmantena lenkkinä. Räbäyttelyn lisäksi Aksim on tuottanut ahkerasti musiikkia mm. Fintelligensille, Palefacelle, Ruudolfille ja JVG:lle. Nyt toistakymmentä vuotta alalla häärinyt artisti julkaisee kauan odotetun soolon kahdessa osassa. Kesäkuun 6. päivä ilmestyvä Isompaa kuin Aksim sisältää kahdeksan biisiä, joista tänään Rytmibarometrissa kuullaan Just niin biiberi. Kappaleessa fiittaa Karri Koira.

Hä? Aksimin tyylissä piste sen kuuluisan i:n päälle ovat hänen übercoolit rillinsä. Kuvia kakkuloista ja kaverista ylipäänsä voi tsekkailla esimerkiksi Aksimin Instagram-tililtä.