Hyppää pääsisältöön

Tule Summerin ja UP:n yhteiseen miittiin kesäloman ensimmäisenä maanantaina 2.6.

summerin juontajat 2014
summerin juontajat 2014 Kuva: Meri Björn. Summerin juontajat 2014 yle nuoret

Tampereen Laikunlavalla järjestetään Summeri + UP –miitti, jossa pääset viettämään leppoisaa kesäpäivää juontajien ja näyttelijöiden seurassa.
Summerin ja Vihreiden Valojen uusi yhteinen kesäbiisi on ensisoitossa, joten pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan sen. Laikunlava sijaitsee vanhan kirjastotalon puistossa Tampereen Keskustorin läheisyydessä. Tapahtuma alkaa 15.30 ja loppuu 17.00.

Summeri + UP –miittiin voi osallistua hastagilla: #SummeriUP

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.