Hyppää pääsisältöön

Vielä virtaa

ulkomaiset sarjat, vielä virtaa, yle tv1
Compo Simmonite (Bill Owen, vas.), Norman Clegg (Peter Sallis) ja Foggy Dewhurst (Brian Wilde) kuuluvat kylän vakiokasvoihin. ulkomaiset sarjat, vielä virtaa, yle tv1 vielä virtaa

Vielä virtaa palaa Ykkösen ohjelmistoon 18.3. - 9.5.2016. Lisää täällä!

TV1 uusii loppukesän ja alkusyksyn aikana Vielä virtaa -sarjan 6. - 15. tuotantokausien 70 jaksoa. Sarjaa esitetään maanantaista perjantaihin kaksi jaksoa peräkkäin.

Vielä virtaa veri suonissa ja juttu luistaa, kun hidasliikkeinen mutta kerkeäkielinen englantilainen kyläyhteisö hurmaavine hupakoineen myllää maailman asioita.

Vielä virtaa, yle tv1
Vielä virtaa, yle tv1 vielä virtaa

Vanhat tutut kasvot

Lähes 40 vuotta kestäneen sarjan matka 1970-luvulta on pitkä, mutta mukana porskuttavat vanhat tutut naamat.

Parantumaton koiranleuka Compo Simmonite (Bill Owen) lontostaa kumiterät ja tekohampaat iloisesti lonksuen ja koettaa yhä vain vokotella tiukkapipoista ihastustaan Nora Battya (Kathy Staff). Lämpeneekö naisen sydän ikinä?

Compon kavereina kylänraittia tarpovat sotilaallisen ryhdikäs Foggy Dewhurst (Brian Wilde) ja ujonpuoleinen Norman Clegg (Peter Sallis), joka arkailee naissukua, mutta tarkkailee muuten maailmanmenoa terävin pohdinnoin.

Pitkäikäisin komediasarja maailmassa

Vielä virtaa -sarjaa tuotettiin vuosina 1973 - 2010 ja se on maailman pitkäikäisin komediasarja. Vuosien varrella useasti palkittu sarja on Pokka pitää -sarjan luojan Roy Clarken käsialaa. Sarja on nostanut kuvauspaikkana toimivan yorkshireläisen Holmfirthin kylän maailmankartalle.

Last of the Summer Wine. Tuotanto: BBC, 1982 - 92.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.