Hyppää pääsisältöön

Vielä virtaa

ulkomaiset sarjat, vielä virtaa, yle tv1
Compo Simmonite (Bill Owen, vas.), Norman Clegg (Peter Sallis) ja Foggy Dewhurst (Brian Wilde) kuuluvat kylän vakiokasvoihin. ulkomaiset sarjat, vielä virtaa, yle tv1 vielä virtaa

Vielä virtaa palaa Ykkösen ohjelmistoon 18.3. - 9.5.2016. Lisää täällä!

TV1 uusii loppukesän ja alkusyksyn aikana Vielä virtaa -sarjan 6. - 15. tuotantokausien 70 jaksoa. Sarjaa esitetään maanantaista perjantaihin kaksi jaksoa peräkkäin.

Vielä virtaa veri suonissa ja juttu luistaa, kun hidasliikkeinen mutta kerkeäkielinen englantilainen kyläyhteisö hurmaavine hupakoineen myllää maailman asioita.

Vielä virtaa, yle tv1
Vielä virtaa, yle tv1 vielä virtaa

Vanhat tutut kasvot

Lähes 40 vuotta kestäneen sarjan matka 1970-luvulta on pitkä, mutta mukana porskuttavat vanhat tutut naamat.

Parantumaton koiranleuka Compo Simmonite (Bill Owen) lontostaa kumiterät ja tekohampaat iloisesti lonksuen ja koettaa yhä vain vokotella tiukkapipoista ihastustaan Nora Battya (Kathy Staff). Lämpeneekö naisen sydän ikinä?

Compon kavereina kylänraittia tarpovat sotilaallisen ryhdikäs Foggy Dewhurst (Brian Wilde) ja ujonpuoleinen Norman Clegg (Peter Sallis), joka arkailee naissukua, mutta tarkkailee muuten maailmanmenoa terävin pohdinnoin.

Pitkäikäisin komediasarja maailmassa

Vielä virtaa -sarjaa tuotettiin vuosina 1973 - 2010 ja se on maailman pitkäikäisin komediasarja. Vuosien varrella useasti palkittu sarja on Pokka pitää -sarjan luojan Roy Clarken käsialaa. Sarja on nostanut kuvauspaikkana toimivan yorkshireläisen Holmfirthin kylän maailmankartalle.

Last of the Summer Wine. Tuotanto: BBC, 1982 - 92.

Lisää ohjelmasta

Kommentit