Hyppää pääsisältöön

Yle Live: Coldplay Los Angelesissa

Coldplay-yhtye
Coldplay Coldplay-yhtye Kuva: Parlophone/Phil Harvey coldplay

Taltio konsertista, jossa Coldplay esitti Ghost Stories -albuminsa ensi kertaa livenä.

Brittiyhtye Coldplay esiintyi maaliskuussa 2014 Los Angelesissa valikoidulle yleisölle ja esitti ensi kertaa livenä Ghost Stories -levynsä kappaleet sekä muutamia suuria hittejään. Levy julkaistiin toukokuussa.

Tyylikkäästi visualisoidussa, intiimissä konsertissa kuullaan kaikki uuden albumin kappaleet, muun muassa singlejulkaisut Magic ja Midnight. Yhtyeen laulaja Chris Martin on kertonut levyn kappaleiden teemana olevan menneisyytemme aaveet, se miten menneet tapahtumat ja teot vaikuttavat meihin.

Coldplay soittaa konsertissa myös hittinsä Paradise, Clocks ja Viva La Vida.

Kappalelista:

Always in My Head
Magic
Ink
True Love
Midnight
Another's Arms
Oceans
A Sky Full of Stars
O
Clocks
Viva La Vida
Paradise
O (reprise)

Kommentit
  • U2, The Clash ja Sting – Ruisrockista on tullut monelle osa oman elämän soundtrackiä

    Ruisrock – 50 kesää meren rannalla -dokumentti Areenassa.

    Kesästä 1970 asti järjestetyllä Ruisrockilla on pitkä ja värikäs historia. Viiden vuosikymmenenkin jälkeen siitä on muodostunut tapahtuma, johon sekä yleisö että artistit palaavat mielellään aina uudelleen. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla on uusi Ylen dokumentti, joka kertaa festivaalin historiaa ja antaa äänen myös viidelle artisti-kertojalle, jotka tuovat dokumenttiin omat Ruisrock-kokemuksensa.

  • Gustav Mahlerin sinfoniasarja soi Yle Teemalla läpi kesän

    RSO ja yhdeksän sinfoniaa + yksi keskeneräinen.

    Radion sinfoniaorkesteri on esittänyt kaikki Gustav Mahlerin kymmenen sinfoniaa juuri päättyvällä kaudella 2018–2019. Teema lähettää kaikki Mahler x 10 -sarjan konserttitallenteet sunnuntai-iltapäivisin 9.6.–11.8.2019. Jokaisen konsertin aluksi Hannu Lintu esittelee soitettavan teoksen.

Yle Teema