Hyppää pääsisältöön

Hankala päärooli – näin tähtinäyttelijä päätyi musavideolle

Perjantai 13. -kappaleen päärooli luotiin Mikko Koukille, mutta näyttelijän yhteystietoja jouduttiin etsimään Venäjältä saakka.

Nikke Ankara // Kuva: promokuva

Lahtelaisräppäri Nikke Ankaran sinkkubiisi _Perjantai 13. _kertoo epäonnisen miehen katastrofaalisesta päivästä. Artistilla oli jo kappaleen kirjoitushetkellä mielessä tietty näyttelijä, joka tahdottiin musiikkivideolle.

- Kun kirjoitin biisiä, mietin siihen jotain keski-ikäistä miestä, jolla menee kaikki päin helvettiä. Ajattelin heti Mikko Koukia. Hän on vetänyt sopivan rankan roolin esimerkiksi Paha maa -elokuvassa, Ankara sanoo.

Ankaran tuotantotiimillä oli hankaluuksia saada yhteyttä Koukiin. Näyttelijää yritettiin ensin tavoitella väärän sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron kautta.

- Lopulta otettiin yhteyttä Kauko Röyhkään, joka oli Venäjällä tekemässä kirjaa Ville Haapasalon kanssa. Häneltä saatiin Koukin numeron, Ankara kertoo.

Näyttelijä oli puhelun aikana syömässä vaimonsa kanssa eikä suostunut heti rooliin. Juteltuaan myös poikansa kanssa asiasta Kouki päätti kuitenkin osallistua videoon.

- Kouki oli kysynyt pojaltaan, että kuka tää Nikke Ankara on. Tuurilla poika oli sattunut näkemään freestyle-videoitani YouTubesta ja sanoi, että kannattaa mennä, Ankara sanoo.

**Nikke Ankara esittelee freestyle-taitojaan YleX Himotuimmat -ohjelmassa lauantaina 31. toukokuuta. Äänestä YleX Himotuimmat -listalla.

Lähteet: YleX