Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Little Mixin kappaleesta Salute?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Little Mix // Kuva: facebook.com/LittleMixOfficial

Kuka? Little Mix: Salute

Mitä? Brittiläinen tyttöbändi Little Mix julkaisi vuoden 2013 lopulla toisen studioalbuminsa Salute. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan levyn nimikkoraita, joka on samalla albumin kolmas sinkkulohkaisu. Salute-kappaleen musiikkivideota katsottiin YouTubessa ensimmäisen vuorokauden aikana yli miljoona kertaa.

Hä? Biisin kertosäkeessä kuulutetaan naisalokkaita ympäri maailman. Suomessa laki naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta tuli voimaan 1.4.1995.