Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Graciaksen kappaleesta Slow It Down?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Gracias // Kuva: Levy-yhtiö

Kuka? Gracias: Slow It Down

Mitä? Kongolais-suomalainen räppäri Gracias julkaisee perjantaina 30. toukokuuta ensimmäisen kokopitkän sooloalbuminsa. Elengi niminen levy esittelee tyyliltään aiempaa tummemman ja syvällisemmän artistin. Albumilla vierailevat mm. Noah Kin, Brandon sekä Femme En Fourrure. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan lätyn toinen single Slow It Down.

Hä? Albumin nimi Elengi on Lingalaa, joka on kongolais-nigerialainen kieli. Se tarkoittaa mukavaa, kaunista, lempeyttä ja hyvää makua.