Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet DJ Snaken & Lil Jonin kappaleesta Turn Down for What?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

DJ Snake // Kuva: https://www.facebook.com/djsnake.fr

Kuka? DJ Snake & Lil Jon: Turn Down for What

Mitä? Ranskalinen dj-tuottaja William Grigahcine tunnetaan parhaiten taiteilijanimellään DJ Snake. Vasta viime vuonna suurempaan tietoisuuteen pongahtanut artisti löi vuoden 2013 lopulla lusikat samaan soppaan räppäri Lil Jonin kanssa. Hämmennyksen jälkeen keitoksesta syntyi kappale Turn Down for What. Biisistä tuli kansainvälinen hitti sen levittyä videosovellus Vinessa. Kappaleen huikeaa musavideota on katsottu YouTubessa melkein 50 miljoonaa kertaa.

Hä? Jenkkiläinen talkshow-isäntä Jimmy Fallon, stand up -koomikko ja näyttelijä Zeth Rogen sekä näyttelijä ja laulaja Zac Efron tanssivat kappaleen tahtiin The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa tytöiksi pukeutuneina..