Hyppää pääsisältöön

Katso The Voice Kids -voittaja Mollyn uusi musiikkivideo – tekijät 15-vuotiaita

15-vuotiaat Mirja ja Viivi pääsivät tekemään musiikkivideon oikean poptähden kanssa.

Molly Half Life // Kuva: Kuvakaappaus Molly Half Life

Molly on julkaissut uudelle country-henkiselle Half Life -sinkulleen musiikkivideon, jonka tekijät löytyivät Kaikki kuvaa -kilpailun kautta. Mirja Nurminen ja Viivi Metso osallistuivat kisaan alun perin mustavalkoisella fiktioelokuvalla, joka sijoittui kilpailussa toiseksi. Poplaulaja Molly valitsi itse tyttöjen Zu Zweit Productions -ryhmän tekemään musiikkivideon Half Life -kappaleeseen.

- Zweit Productionsin elokuvissa oli hyviä ideoita ja paljon potentiaalia. Tyyli oli juuri sitä, mitä tahdoin Half Lifen musiikkivideolle, poppari kertoo YleX:lle.

Molly on ollut aikaisemmin The Voice Kids -voittaja Mollyn musavideo kuvattiin Balilla – katsoja sanoo, että kokemus oli tällä kertaa todella erilainen. Molly kehuu tyttöjen tapaa tehdä videoita spontaaniksi. Poppari on innoissaan erityisesti siitä, että pääsi itse vaikuttamaan niin paljon videon sisältöön. Lopussa nähtävä tanssiryhmä on laulajan oma idea. Molly oli myös mukana suunnittelemassa ryhmän tanssikoreografiaa.

Zu Zweit Productionsin Mirja ja Viivi tapasivat seiskaluokalla ja ryhtyivät tekemään lyhytelokuvia yhdessä. Tytöt kuvaavat muun muassa historiallisia draamoja, jotka he käsikirjoittavat, kuvaavat ja näyttelevät keskenään. Mirja on miettinyt elokuvaamista myös mahdollisena ammattina. Half Life -kappaleen musiikkivideon idea syntyi biisin sanoituksista.

- Halusimme luoda musiikkivideolle tarinan sanoitusten perusteella. Tarinassa on tyttö, joka tahtoo elämältään enemmän, Mirja kertoo.

Mirja yllättyi kuvauksissa siitä, miten moneen kertaan samat kohtaukset täytyi tallentaa eri kuvakulmista. Tytöt innostuivat kuvausten aikana, ja Zu Zweit Production aikoo tehdä jatkossa enemmänkin musiikkivideoita.

**Katso alta Suomenlinnassa kuvattu video kappaleelle Half Life.

Lue myös:
**

The Voice Kids -voittaja Mollyn musavideo kuvattiin Balilla – katso

Lähteet: YleX