Hyppää pääsisältöön

Tässäkö tosielämän Borat - ukrainalainen tv-kasvo piinaa Hollywood-tähtiä

Ukrainalainen tv-toimittaja on kuokkinut ja temppuillut jo useissa tähtiä vilisevissä gaaloissa. Onko tässä tosielämän Borat? Katso videot miehen tempauksista.

Ukrainalaistoimittaja Vitalii Sediuk kurkistaa Ugly Betty -näyttelijä America Ferreran hameen alle Cannesin punaisella matolla. // Kuva: EPA / JULIEN WARNAND

Ukrainalainen 25-vuotias tv-toimittaja Vitalii Sediuk on noussut usein otsikoihin kuokkiessaan julkkiksia vilisevissä juhlagaaloissa Yhdysvalloissa. Viimeisin tempaus sai elokuvatähti Brad Pittin hankkimaan lähestymiskiellon ukrainalaiselle.

Sediukin väitetään lyöneen torstaina 29. toukokuuta Brad Pittiä kasvoihin, kun tämä oli jakamassa nimikirjoituksia Los Angelesissa Angelina Jolien uuden elokuvan ensi-illassa. Ukrainalaisreportteri vietiin Reutersin mukaan putkaan epäiltynä pahoinpitelystä ja päälle lätkäistiin 20 000 dollarin takuusumma.

Tässä muutamia poimintoja Sediukin tempauksista:

Will Smith

Miltä tuntuu ukrainalainen tervehdys punaisella matolla?

Bradley Cooper

Muun muassa Kauhea kankkunen -leffasta tunnettu näyttelijä saa yllättävän vierailijan punaiselle matolle näyttelijöiden ammattiliiton, Screen Actors Guildin, gaalassa.

Leonardo DiCaprio

DiCaprio saa saman käsittelyn kuin Bradley Cooper. Tällä kertaa nivusiin nojaaminen tapahtui Kaliforniassa, Santa Barbaran elokuvajuhlien punaisella matolla.

Adele

Laulajan noustessa Grammy-gaalan lavalle, mikrofonin nappasikin yllättäen kuokkavieras. Sediuk oli onnistunut pääsemään gaalaan ilman lippua ja hän päätti yllättää kaikki pitämällä Adelen palkintopuheen.

Euroopassa ukrainalaistoimittaja on nähty kujeilemassa muun muassa Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häissä vuonna 2011. Hän kosi BBC:n tv-juontajaa suorassa lähetyksessä kuninkaalliseen uniformuun sonnustautuneena.

Sediukin tv-ura alkoi elokuvasivusto-IMDB:n tietojen mukaan ukrainalaisella tv-kanavalla, jossa hän pääsi haastattelemaan useita julkisuuden henkilöitä, kuten Bill Clinton, Madonna, Sarah Jessica Parker ja Will Smith
.